Понеділок, 14 лютого 2022 09:50

Представили додаткову відновлювану систему електроживлення для вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Marshall Fleet Solutions (MFS) розробила гібридну енергетичну систему Titan. Вона дозволяє комерційним автомобілям максимально використати відновлювані джерела енергії.

Як повідомляє виробник, Titan без участі автомобільного приводу генеруватиме електроенергію, якої буде достатньо для живлення бортової холодильної установки, підйомника або іншого обладнання, що працює від електроприводу.

Поки що можливості Titan поширюються на вантажні автомобілі невеликої вантажопідйомності та розвізні фургони.

В основі цієї системи є сонячні панелі, які монтують на дах транспортного засобу. Другим важливим елементом є система рекуперації кінетичної енергії, яка перетворює енергію гальмування на електроенергію.

Встановлена ​​в автомобілі, літій/іонна батарея здатна акумулювати значний обсяг енергії, що виробляється обома джерелами.

Зокрема, використовуючи комбінацію сонячної енергії, рекуперацію гальмування та бортового накопичувача енергії, Titan повністю забезпечує енергією бортову холодильну установку, знижуючи витрати на паливо та зменшуючи шум.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у якості демонстраційного зразка можливостей Titan був обраний розвізний фургон Mercedes Sprinter, оснащений системою охолодження Thermo King V200. Titan може бути інстальований, як нові автомобілі, так і ті, які вже знаходяться в експлуатації.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: