Середа, 26 травня 2021 14:09

DAF випускатиме мобільні зарядні станції для електровантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, DAF Trucks представляє універсальний асортимент високотехнологічних рішень для зарядки акумуляторних батарей моделей LF Electric і CF Electric, а також інших комерційних електромобілів, включаючи фургони.

DAF Trucks пропонує повний асортимент стаціонарних зарядних станцій з рівнем потужності від 20 кВт до 360 кВт. Крім того, для забезпечення максимальної гнучкості будуть доступні мобільні зарядні пристрої потужністю від 24 кВт до 40 кВт.

Зарядні пристрої PACCAR потужністю від 20 кВт до 50 кВт забезпечать щоденну експлуатацію автомобіля з можливістю зарядки у вечірній або нічний час.

Своєю чергою, зарядні пристрої PACCAR потужністю 120 кВт і 180 кВт будуть призначені для швидкої зарядки і ідеально підійдуть для автопарків електропривідних автомобілів, експлуатованих на кількох маршрутах або в кілька змін.

Блок потужністю 180 кВт забезпечить зарядку більшості типів вантажівок менш ніж за три години.

Найпотужніша версія - зарядний пристрій PACCAR потужністю 350 кВт, швидкісне рішення, яке дозволить повністю зарядити автомобіль менш ніж за дві години або швидко зарядити два автомобіля одночасно

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, мобільні зарядні пристрої ідеально підійдуть для техдопомоги в дорозі і для встановлення в сервісних центрах, де потрібна максимальна гнучкість інфраструктури.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: