Четвер, 04 березня 2021 16:24

Харківський ХАРП переоснащує лабораторну базу з прицілом на експорт

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, Харківський підшипниковий завод продовжує вдосконалення свєї продукції.

 

Для цих цілей завод впроваджує нове обладнання, модернізує верстатний парк, оновлює виробничі потужності і лабораторну базу - передає SpecMachinery.com.ua. Нещодавно Центральна заводська лабораторія HARP поповнилася сучасним контрольно-вимірювальним приладом - Диференційним сканирующим калориметром DSC-500.

Устаткування використовується для визначення нижньої точки плавлення поліамідних сепараторів, армованих скловолокном. Фахівці HARP здійснюють вхідний і вихідний контроль матеріалів сепараторів. Такий спосіб діагностики необхідний для встановлення відповідності буксових і вагонних підшипників європейського типу WJ / WJP з параметрами 130x240 мм ( «простору 1 435») вимогам європейського стандарту EN 12080.

Серед основних переваг DSC-500 висока точність і чутливість, що дозволяє отримати максимально правильні результати.

Метод допомагає підтвердити зносостійкість матеріалів, що застосовуються при виготовленні підшипників, що важливо для підтвердження їх високих експлуатаційних характеристик, надійності і безпеки.

HARP вже давно вийшов на ринок ЄС і активно працює з міжнародними системами стандартизації продукції. Реалізація програми технічного переозброєння дасть можливість HARP значно розширити географію зарубіжних поставок і збільшити модельний ряд підшипників, орієнтованих на експорт.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: