Середа, 18 листопада 2020 12:12

Nokian Tyres знову включена до престижного рейтингу Dow Jones

Компанію Nokian Tyres вже четвертий рік поспіль включено в індекс сталого розвитку Dow Jones DJSI World. Також було відзначено відповідність Nokian Tyres більш суворим критеріям індексу DJSI Europe.

Це означає, що Nokian Tyres входить до числа компаній, що торгуються на біржах та мають найвищі показники усталеного розвитку в світі. Nokian Tyres отримала повні 100 балів в галузі управління якістю продукції та відкликання продукції, екологічної звітності, екологічної політики та управління, а також соціальної звітності.

- Ми пишаємося нашими лідируючими позиціями в галузі сталого розвитку. У травні 2020 року компанія Nokian Tyres стала першим виробником шин з офіційно затвердженими цільовими показниками по скороченню викидів CO2. Наші співробітники по всьому світу продовжують наполегливо працювати для досягнення цих цілей і постійно удосконалюються, підвищуючи показники в галузі сталого розвитку, - говорить президент і генеральний директор компанії Юкка Мойсіо.

За шість років Nokian Tyres скоротила викиди CO2 від виробництва на 44%. Опір коченню шин Nokian Tyres було знижено в середньому на 8%, що відповідає сумі вихлопних газів 65 000 автомобілів щорічно. Метою даної роботи є бажання поліпшити екологічність продукції без шкоди для безпеки.

Індекси відзначають стійкість розвитку передових компаній світу - включаючи Nokian Tyres

В індекс DJSI World включені корпорації-лідери в царині глобального сталого розвитку за оцінкою компанії SAM, яка тепер є частиною S&P Global. Щорічно SAM оцінює більше 7300 компаній по всьому світу. Оцінка базується на галузевих показниках і проводиться з 1999 року.

Для інвесторів оцінка стійкості компанії - важливий показник при прийнятті рішень. Цього року результати оцінювання SAM засновані на інформації 2019 року. Щорічно в індекси включають лише провідні компанії в кожній галузі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: