Вівторок, 04 грудня 2018 11:42

Michelin розширює завод в Польщі

22 листопада компанія Michelin оголосила, що має намір інвестувати 169 мільйонів злотих (39 мільйонів євро) в розширення заводу в Ольштині (Польща) і закупівлю нового обладнання.

Проект має на меті в збільшенні потужностей підприємства до 5 мільйонів шин на рік, впровадження нових технологій і підвищення конкурентоспроможності заводу. Очікується, що роботи будуть закінчені в 2022 році, після чого штат підприємства виросте на 66 осіб. Проект буде субсидійований польським міністерством промисловості і технологій, яке компенсує 7% від витрат.

«Нові капіталовкладення не тільки зроблять завод більш конкурентоспроможним - більшу частину будівельних робіт, як і під час інших подібних проектів, здійснюватимуть компанії з Вармінсько-Мазурського воєводства, оскільки ми маємо намір внести вклад в економічний розвиток регіону», - зазначив президент польського відділення Michelin Ярослав Міхалак (Jaroslaw Michalak).

Michelin випускає шини в Ольштині протягом 23 років, за які компанія інвестувала в завод близько 1 мільярда євро. Підприємство є найбільшим роботодавцем регіону, і зараз кількість співробітників складає близько 5 000 чоловік. У компанії відзначають, що після модернізації завод стане одним з найсучасніших і високотехнологічних в світі.

В асортимент заводу входять шини для легкових автомобілів, позашляховиків, мікроавтобусів, вантажівок і сільськогосподарської техніки, а також прес-форми, корд і гумові суміші. На території заводу знаходиться сучасний логістичний центр площею 110 000 м2, один з найбільших розподільних комплексів Michelin і найбільший у Центральній і Східній Європі.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: