Субота, 05 листопада 2022 11:50

Scania запустила власне виробництво обладнання для електровантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Scania зробила важливий крок на шляху до власного виробництва акумуляторних електровантажівок.

В Седертельї в рекордно короткі терміни налаштовано, випробувано та запущено виробничу лінію для комплектних джгутів кабелів.

27 жовтня неофіційна церемонія відкриття нового цеху площею 2 кв. м поруч із складальним цехом у Седертельї завершилася «перерізанням кабелю».

Керівник відділу виробництва акумуляторів Тоні Перссон представив нову виробничу лінію та заявив, що підрозділ готовий «почати передсерійне та досвідчене виробництво потужних кабелів та джгутів».

В компанії заявили, що власне виробництво акумуляторних батарей та кабельних комплектів для електричних транспортних засобів є життєво важливим фактором.

«На першому етапі ми почнемо з кабелів та джгутів для електричних вантажівок, а потім перейдемо до випуску кабелів для автобусів і, нарешті, до потреб клієнтів Power Solutions», - сказав Тоні Персон

Керівник проекту глобального промислового інжинірингу METB Даріо Канка розповів, що від моменту ухвалення рішення про необхідність мати власне виробництво кабельних джгутів до його неофіційного запуску минуло лише дев'ятнадцять місяців, що є приголомшливим досягненням.

Офіційно початок виробництва акумуляторних блоків та кабельних джгутів намічено на третій квартал 2023 року.

В даний час Scania використовує зовнішніх постачальників для постачання як акумуляторних блоків, так і кабельних джгутів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, однак керівництво автовиробника поставило за мету в майбутньому купувати акумуляторні елементи, кабелі та сполучні компоненти тільки у надійних партнерів.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: