Четвер, 10 лютого 2022 10:49

КрАЗ може отримати нове замовлення від Міноборони

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, делегація Збройних Сил України та Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості відвідала ПрАТ «АвтоКрАЗ», щоб оцінити стан та спроможності підприємства.

«Завдання полягає в тому, щоб максимально локалізувати виробництво й підтримати вітчизняного виробника. Збройні Сили України мають отримувати потужну, якісну й надійну техніку», – сказав представник Мінстратегпрому.

Командувач Сил логістики ЗСУ генерал-майор Олег Гуляк наголосив на тому, що АвтоКрАЗ здійснив заходи з імпортозаміщення, цілком позбавившись залежності від країни-агресора.

«КрАЗ» – це основний автомобіль, який надходив у частини від початку війни. Сьогодні ми ознайомилися із виробництвом, побачили завод, машини. Висновки щодо закупок будуть попереду», – зазначив генерал.

Заступник директора Департаменту оборонно-промислової політики Мінстратегпрому Олег Можний повідомив, що кількісні та якісні показники замовлення ще узгоджуватимуть на нарадах, також розглядатимуть уніфікацію автомобільної бази для Збройних Сил України.

Нагадаємо, що у січні цього року ПрАТ «АвтоКрАЗ» передало ЗСУ перші три сідельні тягачі КрАЗ-6510ТЕ, які виготовляються згідно з чинним замовленням Міністерства оборони.

Також раніше повідомлялось, що підприємство збирає вантажівку КрАЗ-63221, яка буде оснащена двигуном американської корпорації Cummins (Збройні Сили України отримують КрАЗи із китайськими двигунами Weichai Power WP10.380).

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також торік КрАЗ отримав контракт від армії США.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: