Неділя, 21 листопада 2021 21:02

Хто став «Кращим фургоном року-2022»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у рамках автосалону комерційного транспорту Solutrans 2021 у Ліоні оголошено переможців конкурсу International Van of the Year 2022 («Міжнародний фургон року 2022»).

Цього року конкурс відзначає своє 30-річчя, і ювілейними переможцями стали одразу дві машини – Mercedes-Benz Citan II та створений із ним на одній платформі Renault Kangoo нового покоління – передає SpecMachinery.com.ua.

Для журі конкурсу основним критерієм при виборі була відповідність автомобіля стандартам економічності, безпеки та екологічності, прийнятим у галузі легкого комерційного транспорту.

За переможцями розташувався Volkswagen Caddy 5-го покоління, електричні фургони Stellantis та Toyota Proace City Electric.

До речі, це вже вчетверте, коли Mercedes-Benz та Renault удостоїлися титулу Van of the Year. Mercedes-Benz вигравав IVOTY раніше у 1995, 1997 та 2005 роках, а Renault – у 1998, 2002 та 2012 роках.

Коментуючи отримання нагороди, глава Mercedes-Benz Vans Маркус Брайтшвердт сказав: «Ми дуже раді, що наш новий Mercedes-Benz Citan був удостоєний нагороди International Van of the Year 2022. Citan був створений професіоналами для професіоналів і ідеально доповнює існуюче портфоліо Mercedes-Benz. Фургони Mercedes-Benz пропонують нашим клієнтам широкий спектр можливостей використання та високий ступінь функціональності – з надзвичайно високим комфортом водіння та перевіреними стандартами безпеки Mercedes-Benz. Як справжній Mercedes-Benz він доповнює нашу родину фургонів. Дуже дякую за цю нагороду журі International Van of the Year!»

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: