Субота, 25 вересня 2021 17:29

«АвтоКрАЗ» розпочав прийом замовлень на 2022 рік

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, багатостраждальний національний виробник вантажівок, схоже, уникнув банкрутства і готовий працювати на ринку в нормальному режимі

На офіційному сайті ПрАТ «АвтоКрАЗ» з’явилася оптимістична заява керівництва підприємства, яка закликає усіх потенційних партнерів до співпраці.

При цьому повідомляється, що єдиний національний виробник великовантажних автомобілів ПрАТ «АвтоКрАЗ» долає виклики сучасної економічної ситуації та відновлює свою роботу.

«Наявний портфель замовлень українських та закордонних споживачів дозволяє нам дивитись в майбутнє з оптимізмом. Ми продовжуємо успішну роботу по збільшенню обсягів замовлень і пропонуємо разом розбудовувати нашу країну».

Відповідно, підприємство запрошує усіх бажаючих надсилати прогнозні пропозиції щодо замовлення продукції ПрАТ «АвтоКрАЗ» у 2022 році, а також пропозиції щодо співпраці та постачання матеріалів та комплектуючих для виробництва автотехніки КрАЗ та запчастин.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, як заявляють в ПрАТ «АвтоКрАЗ», отримані замовлення та пропозиції будуть розглядатись як приорітетні під час формування планів виробництва та закупівель.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: