П'ятниця, 09 липня 2021 12:24

«Луцькводоканал» отримав нову спецтехніку

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для підприємства придбали нові сучасні машини на заміну застарілим автомобілям ГАЗ 53, ГАЗ 66, тракторам МТЗ та іншим.

Зокрема, впродовж останнього часу було придбано сучасний трактор-екскаватор JCB, який за ефективністю замінює сім старих МТЗ.

Також «Луцькводоканал» отримав два вантажні мікроавтобуси Citroen. Один з них нині перевозить аварійну бригаду, в іншому — встановлено мобільну промивочну установку для очищення каналізаційних мереж від засмічення.

Окрім цього було придбано два пікапи на базі ISUZU, які дають можливість перевозити мобільне обладнання для виконання різного роду робіт.

Ці спеціальні установки два працівники можуть легко завантажити в автомобіль, перевезти у необхідне місце та ліквідувати аварійну ситуацію. Раніше для цього необхідно було залучати вантажні автомобілі, додаткову спецтехніку.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ще одне нове придбання «Луцькводоканалу» -  автомобіль Renault Dokker. Його використовують як мобільну лабораторію, в якій працівники можуть виїхати на те чи інше підприємство, житловий будинок, взяти проби води чи стоків.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: