Вівторок, 15 червня 2021 10:50

Renault відкрила Центр адаптації вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на заводі компанії у Нормандії нові вантажівки до оснащатимуться спеціальним обладнанням, необхідним замовникам.

Середньотоннажні вантажівки Renault D і Renault D Wide, призначені для місцевих перевезень, збирання відходів або доставки вантажів на робочі будівельні майданчики, задіяні в багатьох сферах та використовуються для різноманітних транспортних потреб.

Для задоволення особливих потреб клієнтів вантажівки часто потребують адаптації, яка виконується на завершальній стадії складання. Тому на заводі Renault Trucks в Нормандії в місті Бленвіль-сюр-Орн недавно був відкритий спеціальний центр адаптації вантажівок.

Цей новий центр – відповідь Renault на потреби транспортних компаній, які висувають особливі вимоги, такі як бортова система розрахунку і контролю навантаження на осі в режимі реального часу або установлення автономної системи кондиціонування для підвищення комфорту водія, тощо. 

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, з відкриттям цього центру Renault Trucks може виконувати всі ці операції безпосередньо на заводі, оптимізуючи витрати і час виконання замовлення.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: