Неділя, 27 вересня 2020 11:57

Volkswagen модернізує виробництво до старту випуску нових Multivan та ID. BUZZ

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, автогігант проводить широкомасштабну модернізацію заводу в Ганновері.

Марка Volkswagen Комерційні автомобілі впевнено продовжує модернізацію виробничого майданчика в Ганновері. Період літніх відпусток використовується для переобладнання і технічного обслуговування ліній серійного виробництва автомобілів.

Д-р Йозеф Баумерт (Dr. Josef Baumert), член правління марки Volkswagen Комерційні автомобілі, відповідальний за виробництво і логістику, зазначив: «Поточні заходи спрямовані на систематичне втілення в життя нашої стратегії з автоматизації і цифровізації виробництва. Ми повністю модернізуємо виробничий цех в Ганновері, щоб крім T6.1 збирати тут ще два автомобілі. У наступному році ми почнемо випускати дві версії моделі нового Multivan: з двигуном внутрішнього згоряння і гібридний автомобіль, а потім - повністю електричний ID. BUZZ. Це безумовний доказ нашої зацікавленості в розвитку заводу».

Протягом трьох тижнів перерви і ще одного тиждня, під час якого виробництво йшло в скорочених обсягах, було виконано більше 500 завдань, пов'язаних з технічним обслуговуванням і модернізацією обладнання. Головним завданням було модифікувати виробничий процес під нові моделі Multivan і повністю електричний ID. BUZZ.

Томас Хальбом (Thomas Hahlbohm), директор заводу, підкреслив: «Ми розбираємо старе обладнання і запускаємо нові виробничі лінії, завдяки чому майбутнє нашого заводу, нарешті, стає осяжним. На всіх ділянках понад дві тисячі осіб займаються установкою і налагодженням верстатів, на яких будуть проводитися нові моделі, або їх інтеграцією в уже існуючі процеси».

За останні три тижні на заводі були проведені наступні роботи:

  • У кузовному, фарбувальному і складальному цехах демонтовано обладнання, на якому виготовлялися пікапи Amarok. Замість нього тут буде встановлена ​​виробнича лінія для ID. BUZZ. Площа робіт склала в цілому близько 34 000 м2.
  • У кузовному і фарбувальному цехах, а також цеху складання моделей серії T встановлено і введено в експлуатацію обладнання для виробництва нових Multivan.
  • У пресовому цеху розібрана стара лінія пресів, яка після запуску преса PXL (в 2015 році) і модернізації лінії пресів 100 (в цьому році) більше не використовується. Відмова від старих пресів і підвищення енергоефективності верстатів в цьому цеху дозволяють скоротити викиди CO2 на 4 200 тонн на рік.
  • Конвеєрне обладнання в фарбувальному цеху модернізовано і адаптовано для виробництва нових Multivan, а в складальному цеху - для виробництва ID. BUZZ.
  • Побудований новий цех двокольорового фарбування для моделей сімейства T, а також нових Multivan і ID. BUZZ.
  • На кількох лініях з 2021 року будуть одночасно виготовлятися моделі покоління T6.1 і їх наступники - з двигуном внутрішнього згоряння і гібридна версія. Це вимагає, зокрема, модернізації та автоматизації виробництва. За час перерви на виробництві була виконана низка проектів, які дозволили адаптувати процес складання до нових умов.



Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: