П'ятниця, 20 березня 2020 17:23

JCB та Wacker призупиняють виробництва в Європі

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, рішення про відновлення роботи буде прийнято виходячи з епідеміологічної ситуації.

Пандемія вірусу COVID-19 змушує виробників зупиняти заводи і переглядати плани випуску продукції, а також графіки поставок.

Глобальне поширення коронавірусу має серйозні наслідки для суспільного життя і економіки. Держави і установи вводять все більш рішучі захисні заходи. У зв'язку з цим, компанії змушені змінювати звичну схему роботи і робити кроки для забезпечення здоров'я працівників, а також мінімізації втрат.

Відразу два виробника будівельного устаткування оголосили цього тижня про призупинення роботи на своїх європейських заводах. До 30 березня компанія JCB припиняє роботу дев'яти британських заводів у Стаффордширі, Дербіширі та Рексемі. Рішення про відновлення роботи буде прийнято виходячи з епідеміологічної ситуації.

«Ці заходи є безпрецедентними в історії JCB, але абсолютно необхідні для захисту бізнесу. У міру того, як ми продовжуємо боротися з наслідками пандемії COVID-19 для здоров'я, стає все складніше підтримувати безперервність бізнесу в цій нестабільній економічній обстановці», - прокоментував ситуацію Грем Макдональд (Graeme Macdonald), генеральний директор компанії.

Компанія Wacker Neuson також оголосила про зупинку виробництва на заводах Групи. У компанії відзначають, що дані зупинки будуть компенсовані запланованими на літо святковими днями на певних заводах, якщо це знадобиться. Ступінь скорочення виробництва буде надалі скорегована до умов ринку і можливостей ланцюжка поставок.

«Продаж машин і послуг для будівельної та сільськогосподарської галузей буде стійкою, наскільки це дозволять умови. На сьогоднішній день Група Wacker Neuson має у своєму розпорядженні достатньо запасів машин і запасних частин, завдяки чому забезпечується значний рівень можливих поставок. Проте, будуть часткові затримки в доставці через істотні обмеження в логістичних ланцюжках», - відзначили в компанії.

Варто відзначити, що завод Wacker в китайському Пінху, також як і виробничий майданчик JCB в Пудуні відновили своє виробництво. Розташований недалеко від Нью Делі в Індії виробничий комплекс JCB пандемія і зовсім поки оминула.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: