Четвер, 03 жовтня 2019 10:26

Hyundai почав роботу над льотним транспортом для міста

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, корейці для розробки нових моделей створили новий підрозділ.

Корейська компанія Hyundai Motor Group створила підрозділ повітряної мобільності (Air Mobility Division). Автовиробник сподівається, що льотний транспорт допоможе в боротьбі з міськими заторами.

Підрозділ очолюватиме доктор Джейвон Шин, інженер з повітроплавання, який останнім часом очолював дослідницький підрозділ з аеронавтики в NASA. Працюючи там, Шин курирував програму вартістю 725 мільйонів доларів, в рамках якої проводилися такі дослідження, як надзвуковий літак Х, електрифікація літаків і мобільність в міських умовах.

Hyundai спільно з інженерами планують виробляти електричні літаки, здатні злітати і приземлятися вертикально – це вкрай важливо в умовах міського середовища. Крім того, літаючі машини повинні бути автономними, тобто безпілотними. Все, що потрібно буде зробити пасажиру – сісти в таксі, вказати пункт призначення на сенсорному екрані, а далі міської літак зробить все самостійно.

«Працюючи над передовими дослідженнями та розробками в галузі авіації в NASA протягом 30 років, я дуже схвильований і збентежений можливістю формувати стратегію міської мобільності в Hyundai Motor Group, – говорить доктор Шин. – Нова команда Hyundai розробить технології, які дозволять компанії стати рушійною силою в області міського повітряного транспорту».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: