Понеділок, 06 грудня 2021 10:47

Італійці представили новий міський електробус

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, італійський виробник автобусів – компанія Industria Italiana Autobus представила свій перший електричний міський електробус Citymood 12e.

12-метрова пасажирська машина приводиться в рух від електродвигуна Siemens із номінальною потужністю 160 кВт, яка на піку досягає 230 кВт. Акумуляторна батарея (тип NMC) пропонується у двох варіантах ємності: 330 чи 495 кВтг.

Від цього вибору залежить діапазон дії з однієї зарядки, і він варіюватиметься від 300 до 500 км.

Італійці наголошують, що їх електробус можна налаштувати відповідно до потреб транспортних компаній. Крім вибору АКБ також згадується система камер замість дзеркал і кількість сидінь в салоні.

Щодо системи заряджання акумуляторів, то Industria Italiana Autobus заявляє, що їх можна заряджати за допомогою зарядного пристрою CCS з максимальною потужністю 130 кВт.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автобуси Citymood 12e випускатимуться на заводі компанії у м. Флумері. Industria Italiana Autobus повідомила, що слідом за версією із акумуляторним живленням готується модель з водневими паливними елементами.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: