П'ятниця, 15 жовтня 2021 09:49

«Платиновий» автобус MAN отримав нагороду «Автобус року-2022»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автобус NEOPLAN Cityliner Platin отримав нагороду «Автобус року-2022». Вона вручається вже три десятиліття та вважається найважливішою міжнародною відзнакою на ринку автобусів.

Цікаво, що цього року NEOPLAN Cityliner святкує свій ювілей — 50 років. Саме до 50-річчя NEOPLAN відтворив платинову версію 1995 року і не прогадав.

Порівняльне тестування, що тривало протягом тижня, проводилося у місті Блед, Словенії.

В конструкції  NEOPLAN Cityliner Platin особливо був відзначено потужний привід,  поєднаний із найсучаснішим 6-циліндровим двигуном та новою автоматизованою 6-ступінчастою коробкою передач ZF Ecolife Coach 2.

Своєю чергою автоматична коробка передач Coach 2, забезпечує здатність плавно пришвидшуватись, без переривання тяги під час зміни передачі.

Також відзначили помічник повороту з активною функцією попередження та виявлення пішоходів як ефективний спосіб запобігання нещасним випадкам, спричинених сліпими зонами.

NEOPLAN Cityliner Platin має просторий салон, нові сидіння серії Exclusivo з додатковими підголівниками, USB та функцією бездротової зарядки для смартфонів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в конструкції автобуса-переможця також реалізований комплекс заходів із захисту від Covid-19. Машина оснащена антивірусним фільтром, що добре очищує повітря та не дає застоюватися бактеріям та мікробам будь-яких вірусів.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: