Неділя, 03 жовтня 2021 11:32

Volvo представила нове шасі для електробуса

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Volvo Buses запустила нове електробусне шасі на акумуляторах Volvo BZL Electric.

Нове шасі Volvo BZL Electric розроблене як для одноповерхових, довжиною 11815 мм, так і для двоповерхових, довжиною 10 585 мм електробусів, із безліччю опцій для виробників кузовів і автобусів. Всі компоненти шасі і трансмісії були розроблені і виготовлені безпосередньо Volvo.

Трансмісія може бути налаштована як одним, так і з двома силовими агрегатами з вихідною потужністю не менше 540 к.с., які живляться від акумуляторної батареї ємністю до 470 кВтг.

Для одноповерхових версій пропонуються один/два двигуни, максимальною потужністю 200/400 кВт, а для двоповерхових - один електродвигун потужністю 200 кВт, які працюють в парі із двоступеневою автоматичною коробкою передач. Це збільшує крутний момент коліс на низькій швидкості і вирівнює піки струму, тим самим знижуючи споживання енергії і підтримуючи працездатність двигуна і акумулятора.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, тут доступна як швидка зарядка OppCharge з максимальною потужністю 300 кВт, так і більш тривала зарядка в депо з Combo2 або CCS, з максимальною потужністю заряду 150 кВт.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: