Вівторок, 28 вересня 2021 19:33

MAN випустив «платинову» версію автобуса Neoplan Cityliner

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, півсторіччя тому з’явився перший автобус Neoplan Cityliner. З того часу було випущено понад 8500 екземплярів популярного автобуса.

В далекому 1971 році Neoplan Cityliner проектувався як «оглядовий міський автобус», проте він став одним із засновників нового класу туристичних автобусів. Високий, комфортний, з відмінним оглядом для пасажирів, місцем водія на нижньому рівні та величезним багажним відсіком, Cityliner одразу став популярним у Європі.

До 60-ліття компанії у 1996 році було випущено лімітовану «платинову версію» автобуса в кількості 60 штук. Тепер, у 2021 році компанія MAN Group, до якої вже двадцять років входить марка Neoplan, знову випускає «платинову версію» автобуса з нагоди 50-річчя моделі.

Автобус у кольорі платини частково повторює риси першого випуску моделі Neoplan Cityliner та буде доступний у трьох версіях довжини: Cityliner, C і L. У салоні новий тип комфортних сидінь Exclussivo з підголовниками та USB портами.

Серед нового обладнання слід згадати про цифрові дзеркала OptiView, адаптивний темпомат, функцію зупинки-рушання для руху у корках або в інтенсивному трафіку.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Neoplan Cityliner комплектується шестициліндровим двигуном класу Євро 6 та на вибір автоматизованою 12-ти ступеневою трансмісією MAN Tipmatic або новітньою шестиступеневою автоматичною ZF.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: