Четвер, 02 вересня 2021 11:30

Mitsubishi Fuso представила новий автобус

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation (MFTBC), один з провідних виробників комерційних автомобілів в Азії, оголосила про випуск нової моделі малотоннажного автобуса Rosa.

Новий автобус Rosa з заводським індексом 2RG-BE740G має пасажиромісткість 29 чоловік може використовуватися як шатл для безкоштовного перевезення людей на відкриття магазинів, виставки та інші комерційні заходи, як шкільний автобус, а також як маршрутне міське таксі.

Rosa приводиться в дію дизельним двигуном 4P10 + (T6) потужністю 129 кВт (175 к.с.), який працює в парі зі 6-ступінчастою коробкою передач Duonic.

В оновленій Rosa встановлена ​​стандартна телематична функція BusConnect, що дозволяє менеджерам автопарків відстежувати і керувати місцем розташування транспортних засобів, маршрутами і оцінками безпеки водіїв, одночасно забезпечуючи віддалену діагностику в режимі реального часу.

Завдяки системі BusConnect менеджери автопарків можуть виявляти проблеми з транспортними засобами. Також BusConnect сприяє підвищенню операційної ефективності та запобігання небезпечного водіння.

Нова версія легкого автобуса Rosa відповідає різним останнім галузевим вимогам, включаючи стандарти J-OBD II і норми рівня шуму. Автобус оснастили денними ходовими вогнями для поліпшення видимості навіть в світлий період часу доби.

Також він пропонується з автоматичними фарами, які можуть допомогти водіям уникнути випадків, коли вони забувають включити фари в сутінках. Для більшої безпеки MFTBC встановила в Rosa систему нагадування про ремені безпеки другого водія.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Rosa відтепер відповідає найсуворішим вимогам по використанню ременів безпеки для додаткових сидінь і оснащена паливним баком, відповідним останнім стандартам запобігання витоку палива.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: