Вівторок, 22 грудня 2020 10:00

Toyota вироблятиме в Європі електробуси на паливних елементах

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, запас ходу нових машин досягатиме 400 кілометрів, а тривалість заправки – менше 9 хвилин

Через спільне підприємство Toyota Caetano Portugal (TCAP), Toyota Motor Europe стане акціонером португальського виробника автобусів CaetanoBus і постачальником фінансових послуг для легкових автомобілів Finlog, завдяки чому японська компанія починає розробку, виробництво і продаж автобусів на паливних елементах.

Португальська Caetano вже розпочала роботу над новим водневим автобусом під назвою H2.City Gold з системою паливних елементів від Toyota Mirai, який був вперше представлений на торішній європейській виставці Busworld в Брюсселі.

У поєднанні з п'ятьма водневими баками, які можуть зберігати в цілому 37,5 кг H2, автобус може долати до 400 кілометрів на одній заправці. За заявою виробника, процес заправки воднем за тиску 350 бар повинен зайняти менше дев'яти хвилин.

Як передає SpecMachinery.com.ua, тепер Toyota Motor Europe хоче поглибити свою участь в розробці автобусів на паливних елементах в Європі. З цією метою до португальської компанії приєднується TCAP, спільне підприємство Toyota Motor Europe і Salvador Caetano.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: