Середа, 04 березня 2020 18:41

IVECO почне виробництво автобусів ближче до України

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, сьогодні IVECO BUS підписав угоду з турецьким виробником автобусів Otokar Otomotiv про локальне виробництво продукції під брендом IVECO BUS на підприємствах в Сакарья, Туреччина.

На заводі в Туреччіні будуть вироблятися моделі IVECO BUS, призначені для міжнародної дистрибуції, а також моделі, спеціально призначені для ринків Східної Європи, Африки, Близького Сходу та Азії – повідомляє SpecMachinery.com.ua.

Моделі будуть оснащуватися двигунами FPT Industrial, і перші будуть випущені вже в 2021 році.

Завдяки цій угоді, IVECO BUS розширить свої виробничі можливості, при тому, що на існуючих виробничих майданчиках виробництво продовжиться.

«Ми дуже раді цьому новому партнерству, яке відкриває безліч можливостей для нашого бізнесу», - розказав Сільвен Блейз, керівник підрозділу Global Bus в CNH Industrial. «Завдяки цій співпраці ми зможемо розширити наші виробничі можливості. 60-річний досвід роботи Otokar гарантує, що наші клієнти будуть продовжувати отримувати кращі в галузі рішення в області транспорту з кращими в своєму класі характеристиками».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: