П'ятниця, 21 червня 2019 13:04

Mercedes-Benz представив оновлення для Vito

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, Mercedes-Benz Vito отримав нові опції, такі як розширений асортимент коліс і дисків, а також інші елементи дизайну.

Так, покупці незабаром зможуть вибрати один з чотирьох додаткових кольорів кузова, а також 17, 18 і 19-дюймові легкосплавні диски. Сюди ж відносяться функції забезпечення комфорту, такі як система управління дальнім світлом PLUS, нові роликові направляючі для кріплення сидінь, а також система екстреного виклику Mercedes-Benz і система оповіщення про поломку. Дизайн комбінації приладів також візуально змінився - передає SpecMachinery.com.ua.

У серійне оснащення автомобіля входять система контролю ступеня втоми водія і система стабілізації при бічному вітрі, яка практично повністю компенсує вплив поривів бічного вітру на кузов. На Vito Tourer опціонально доступна система контролю тиску в шинах.

Замість галогенних фар головного освітлення Vito може бути на замовлення обладнаний інтелектуальною системою управління зовнішнього освітлення ILS.

Для Vito є безліч варіантів дверей і вікон, а також рейлінгів на даху з поперечинами. Вантажне відділення може мати функціональне оснащення завдяки дерев'яній підлозі, системі направляючих для кріплення вантажів, кріпильних направляючих на боковинах і внутрішньому облицюванні. Надбудови даху і системи кріплень, а також піддони для багажного відділення встановлюються як з заводу, так і в якості додаткового обладнання. Нова система направляючих в Vito забезпечує легке управління простором і збільшує комфорт.

Mercedes-Benz Vito доступний в різних модельних варіантах. Так, наприклад, фургон Vito доступний в трьох варіантах довжини. Вантажопасажирський Vito Mixto поєднує в собі переваги фургона і мікроавтобуса.

Пасажирський Vito Tourer пропонується в функціональному виконанні Vito Tourer BASE, універсальному виконанні Vito Tourer PRO і вишуканому виконанні Vito Tourer SELECT.

Таким чином, пасажирський Tourer - це ціла модельна лінійка, яка задовольняє запити по всіх видах пасажирських перевезень. Mercedes-Benz Vito пропонується в трьох різних варіантах кузова: компактний (4,90 м), довгий (5,14 м) і екстрадовгий (5,37 м). Крім того, середньорозмірний малотонажний автомобіль доступний в різних варіантах допустимої повної маси: від 2,7 до 3,2 тонн.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: