Четвер, 16 травня 2019 19:13

Mercedes-Benz показав новий електричний мінівен

Компанія Mercedes-Benz не тільки продемонструвала ходові можливості концепту EQV в порту Барселони, але і назвала дату дебюту серійної версії електричного мінівена.

Публічною демонстрацією можливостей концепт-кара компанія Mercedes-Benz вирішила не тільки довести серйозність своїх намірів по розробці електрокарів, а й поцікавитися реакцією публіки на вихід концепту на дороги загального користування – передає SpecMachinery.com.ua з посиланням на vanlife.ru.

«Мінівен націлений в рівній мірі на сімейних покупців, ентузіастів спорту і підприємства, що надають преміальні послуги трансферу. Завдяки своєму зовнішньому вигляду концепт EQV викликав переполох у перехожих, з'явившись на вулицях міста моди і дизайну. Зокрема, незабутнє враження залишила типова для електромобілів решітка радіатора, що світиться діодною смугою», - йдеться в повідомленні компанії.

Концептуальний Mercedes-Benz EQV вже називають прообразом наступного покоління V-класу, однак, схоже, в Daimler розраховують зробити його незалежною моделлю. У всякому разі, вже відомо, що дебют серійної версії концепту намічений на вересневу виставку у Франкфурті, а це означає, що мінівен стане другим електромобілем в лінійці Mercedes-Benz після кросовера EQC.

Наразі EQV оснащується 204-сильним електромотором, що приводить в дію передні колеса, і 100-кіловатної батареєю, яка забезпечує дальність пробігу до 400 км. Поповнити енергозапас на величину, достатню для 100-кілометрового пробігу, можна всього за 15 хвилин - правда, за умови використання потужного зарядного пристрою. Максимальна швидкість електромінівена становить 160 км/год. Досить імовірно, що аналогічні характеристики отримає і серійна модель.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: