Понеділок, 25 березня 2019 18:20

ЗАЗ починає виробництво нового автобуса малого класу

Запорізький автомобілебудівний завод починає виробництво нової модифікації автобуса малого класу ЗАЗ А08 – йдеться в повідомленні компанії.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка стає логічним продовженням модельного ряду вже впроваджених у виробництві автобусів, серед яких вже є автобус малого класу ЗАЗ А07 і автобус середнього класу ЗАЗ А10.

Модель ЗАЗ А08 передбачена для експлуатації на приміських маршрутах, а також буде доступна і в шкільній модифікації.

Новинка побудована на базі шасі Asia Star тоді як конструкція кузова стала результатом власних розробок українського автовиробника. Автобус ЗАЗ А08 оснащується турбодизельним двигуном виробника силових агрегатів Weichai робочим об'ємом 3 л, потужністю 103/3000 к.с. і обертовим моментом 400 Нм. Двигун, що відповідає екологічному стандарту Євро-5, агрегатується пятісупенчатой ​​КПП.

З інших конструктивних характеристик: кермо з гідропідсилювачем, двоконтурна пневматична гальмівна система від Knorr-Bremse/Wabco, ABS і ESP.

Салон нового автобуса, в обробці якого використані антивандальні матеріали, дозволяє з комфортом перевозити 28 пасажирів, а загальна місткість салону становить 43 пасажири.

Також в якості стандартного обладнання встановлено автономний обігрівач, а в якості опції доступний кондиціонер салону. Габаритні розміри 7760/2430/2990 (Д / Ш / В) забезпечують комфортну експлуатацію, а колісна база в 3800 мм, в конструкції якої передня і задня вісь обладнані залежними підвісками на двох полуелептіческіх ресорах з стабілізаторомі поперечної стійкості і двома амортизаторами забезпечують належний рівень комфорту пасажирам і дозволяють водієві не переживати за якість дорожнього покриття.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: