П'ятниця, 09 червня 2023 12:28

IVECO Bus презентує електричний мікроавтобус eDaily

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія IVECO Bus розширює модельний ряд автобусів на електротязі.

Так, до машин E-Way, Crossway LE Electric і Streetway додалася найкомпактніша – eDaily Line. Модель презентували на заході Feet the Blue Pulse, який нещодавно проходив у Парижі та був присвячений електромобілям.

eDaily Line може перевозити до 22 пасажирів і за силовою лінією уніфікований з вантажним фургоном, що дебютував на виставці IAA Transportation 2022 у Ганновері.

Автомобіль комплектується електромотором з піковою потужністю 140 кВт (400 Нм), який живиться від трьох блоків акумуляторних батарей ємністю 37 кВт.год. Кожен із них має високу щільність енергії (265 Вт.ч/кг) при масі 237 кг та найкращий у класі показник корисної енергії – 95%.

Передбачено також швидкісну зарядку від станції 80 кВт.

Водій може вибрати найбільш оптимальний режим руху, включаючи економічний One-Pedel-Drive з функцією плавного рушання з місця. Також доступні три режими рекуперації. У комплектацію може входити 15-кіловата коробка відбору потужності ePTO.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, мікроавтобус eDaily Line вже доступний до замовлення у всій Європі, а поставки мають розпочатися на початку наступного року.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: