Вівторок, 22 лютого 2022 13:45

В Україні з’явився новий екскаватор-навантажувач SDLG

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це всюдихідний, компактний та багатофункціональний екскаватор-навантажувач SDLG B877F

Модель використовується для виконання дрібних будівельних і комунальних робіт. У стандартній комплектації B877F має задній ківш з об'ємом 0,6 м3 та передній - 1 м3.

Також модель має багато варіантів навісного обладнання, яке можна замовити додатково. Наприклад, передні перекидні вила та швидкороз'єм на задній стрілі, завдяки чому вдасться швидко замінювати ківш на гідромолот і навпаки.

SDLG B877F – надзвичайно ефективна, потужна та маневрена машина, незалежно від того, використовується навантажувач або екскаватор.

Головним відмінним параметром цієї моделі є її вантажопідйомність. За ємності ковша 1 м3 вантажопідйомність становить 1,8 тонн.

Малі габарити у поєднанні з великою функціональністю роблять екскаватор-навантажувач В877F універсальною технікою для експлуатації в населеному пункті, тому що він вписується в габарити для доріг загального призначення.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий екскаватор-навантажувач SDLG B877F з бортовим поворотом доступний у різних варіантах конфігурацій, що дозволяє вибирати версію, яка найкраще відповідає потребам замовника.

Нагадаємо, що офіційним дилером техніки SDLG в Україні є компанія ETS Group




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: