Вівторок, 01 лютого 2022 10:50

Які новітні перевантажувачі Weiler можна знайти в Україні

Сьогодні на ринку дорожної спецтехніки дедалі більшої популярності набувають антисегрегаційні перевантажувачі Weiler від Caterpillar. Ми розповімо про основні моделі перевантажувачів Weiler, представлені в Україні, та про їх ключові експлуатаційні характеристики: це цікаві антисегрегаційні колісні моделі E1250B, E1650 та E2850B.

Антисегрегаційні колісні перевантажувачі Weiler E1250B

Weiler E1250B забезпечує безконтактне та безупинне укладання асфальтобетонної суміші в асфальтоукладач.

Особливості:

  • двигун і привід ходу СATERPILLAR
  • платформа оператора розташована в передній частині машини. Платформа оператора зі зміщенням
  • запатентована камера змішування
  • здвоєний шнек, що переплітається (з чергуванням), повторно перемішує сегреговані як за розміром, так і за температурою частинки і звужує потік матеріалу для надходження на конвеєр
  • конвеєр зі змінною швидкістю (зменшення зносу)

У оператора з'явилося більше можливостей впоратися зі значними обсягами робіт за рахунок встановлення в асфальтоукладач спеціальної бункерної вставки. Ця опція робить можливим укладання зі зміщенням при наявності бар'єрів, струн або інших перешкод, які ускладнюють розміщення вантажних автомобілів перед укладачем при поточному укладанні.

Антисегрегаційні колісні перевантажувачі Weiler E1650

Caterpillar Weiler

Завдяки місткості 13,6 т матеріалу, шнекам перемішування з трикроковими витками і розвантажувальній потужності 544 мт/год перевантажувач E1650B підтримує роботу дорожньо-будівельної колони зі зниженням фракційної та температурної сегрегації, забезпечуючи будівництво рівних і довговічних доріг.

Можливість регулювання швидкості елеватора і конвеєра дозволяє E1650 підтримувати загальну продуктивність укладки дорожнього покриття з одночасним зниженням амортизації.

Під час налаштування швидкості ланцюга відповідно до темпу роботи кількість обертів ланцюга зменшується, і кожна пластина конвеєра переносить велику порцію суміші, що знижує сегрегацію матеріалу.

Загальна ширина по шинах 2,6 м перевантажувача E1650B забезпечує простір для роботи оператора з землі. Невелика ширина шин, а також опція заднього підрулення при внутрішньому радіусі повороту 4,8 м, забезпечують відмінну маневреність на вузьких дорогах і обмежених робочих майданчиках.

Опціональна система контролю проміжного бункера має власний звуковий датчик, який вимірює кількість матеріалу в бункері.

Система контролю бункера асфальтобетоноукладача контролює швидкість розвантажувального конвеєра і накопичувального елеватора для підтримки постійного рівня матеріалу, а радар системи контролює відстань між E1650B і асфальтобетоноукладачем.

Робоча платформа з можливістю зсуву на 610 мм і ергономічними органами управління розташована в передній частині машини з метою забезпечення виняткової оглядовості та комфорту. Робоче місце оператора має можливість зсуву від борта до борта і включає в себе підвісне сидіння з високою спинкою, підігрівом і можливістю обертання на 357°.

Антисегрегаційні колісні перевантажувачі Weiler E2850B

Caterpillar Weiler

Литі шнеки повторного перемішування з трикроковими витками, розташовані на основі проміжного бункера місткістю 25 тонн (22,7 метричних тон), призначені для зниження температурної і фракційної сегрегації з ціллю забезпечення безперервної подачі суміші на асфальтобетоноукладач.

Розвантажувальний конвеєр з регульованою швидкістю автоматично підлаштовується під швидкість накопичувального елеватора, тим самим забезпечується зниження зносу ланцюгів і витрат на технічне обслуговування.

Забезпечується також значне поліпшення якості матеріалу, адже переноситься більший обсяг матеріалу при більш низькому числі обертів, що значно знижує сегрегацію.

Товщина литих шнеків для важких умов роботи (56 см) в приймальному бункері звужується, забезпечуючи додаткову подачу матеріалу в області з більш високим стиранням.

Автоматичний гідравлічний натягувач ланцюга встановлює необхідний натяг ланцюга кожні 40 годин. Правильний і рівномірний натяг ланцюга продовжує термін служби компонентів, що зношуються.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, гідравлічна перегородка керує потоком матеріалу, що надходить в елеватор, для забезпечення більш ефективного розвантаження з самоскида. Маркери вказують оптимальну робочу позицію.

Детальніше про перевантажувачі Weiler дізнавайтеся у офіційного дилера - компанії «Цеппелін Україна»

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: