Понеділок, 30 серпня 2021 14:55

Volvo виводить на ринок два нових 50-тонних екскаватори

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Volvo Construction Equipment увійшла в клас 50-тонних екскаваторів з двома моделями - EC530E і EC550E, які мають силу копання і підйомну силу, зазвичай притаманну 60-тонним машинам.

Моделі EC530E і EC550E відрізняються найвищою потужністю двигуна в своєму класі, забезпечуючи високе тягове зусилля і крутний момент.

У поєднанні з великими ковшами моделі EC530E і EC550E ідеально підходять для завантаження зчленованих самоскидів вантажопідйомністю від 30 до 40 тонн, оскільки для їх завантаження потрібно менше проходів і скорочується час циклу. Ця комбінація може підвищити продуктивність до 20%.

Також новинки отримали наджорстку посилену ходову частину, що забезпечує довговічність і міцність. Це підтримується однаково міцною нижньою і верхньою рамою. Ходова частина EC550E має довгу і широку нижню раму, що надає їй додаткову стійкість при роботі з більш важкими вантажами.

Тим часом ходова частина моделі EC530E має ті ж габарити для транспортування і зручність навантаження, що і 48-тонна модель EC480E Volvo.

Стріла і рукоять обох машин мають більший розмір пальця для додаткової міцності. Крім того, як і на всі екскаватори Volvo, обидві моделі мають довічну гарантію на раму і конструкцію Volvo, яка поширюється на раму, стрілу і рукоять протягом усього початкового періоду володіння.

Електрогідравлічна система сприяє підвищенню паливної економічності на 25% завдяки технології незалежних дозуючих клапанів (IMVT), яка завдяки інтелектуальному електронному управліннюзабезпечує більш точну роботу і ефективність, аніж традиційна гідравлічна система з механічним з'єднанням. Оптимізація насоса двигуна знижує частоту обертання двигуна при збереженні потужності.

EC530E і EC550E пропонують високий рівень управління та ефективності для всіх додатків, включаючи режим повільного пересування для точного підйому і перенесення, а також опційну систему комфортного управління рухом (CDC). CDC зменшує напруження оператора, дозволяючи керувати екскаватором за допомогою роликів джойстика замість педалей.

Оператори також можуть вибирати такі функції, як пріоритет стріли/повороту і стріли/переміщення, що дозволяє одній функції випереджати інші. Швидкість опускання стріли також можна регулювати, забезпечуючи оптимальний контроль при виконанні завдань, що вимагають підвищеної точності. Нова технологія зменшення відскоку стріли і рукояті знижує удари машини.

Додаткову допомогу операторам надає допоміжна система управління машиною Dig Assist, яка працює на базі Volvo Co-Pilot і розроблена для забезпечення точності виїмки грунту в декілька разів швидше, ніж при використанні традиційних методів.

Щоб збільшити час безвідмовної роботи, були видалені гідравлічні пілотні лінії, що зменшило кількість необхідних муфт.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, час і витрати на технічне обслуговування ще більше скорочуються за рахунок збільшення інтервалів заміни моторного мастила Volvo до 1000 годин при використанні масла Volvo VDS 4.5.

Нагадаємо, що офіційним дилером будівельної техніки VolvoCE в Україні є компанія ETS Group.

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: