Вівторок, 22 червня 2021 19:29

Manitowoc представить новий всюдихідний кран

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Manitowoc презентує оновлену лінійку мобільних кранів Grove на виставці JDL у Франції.

Модель Grove GMK3060L-1 вантажопідйомністю 60 тонн оснащений потужною 7-секційною основною стрілу Megaform, що має довжину 48 м. Поруч з тим - компактним тривісним тримачем, довжиною 8,67 м і максимальною противагою 7,5 т при навантаженні 12 т на вісь.

Новий мобільний кран також обладнаний системою управління краном Manitowoc з режимом конфігуратора стріли для швидкого та ефективного налаштування. Пропонується кабіна Grove нового покоління, яка забезпечує високий рівень комфорту оператора.

Окрім цього компанія Manitowoc планує продемонструвати нову підйомну лебідку Potain 110 HPL TM разом з самопідіймальними кранами.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ця нова високопродуктивна підйомна лебідка має рівень надійності лебідок LVF з поліпшеними характеристиками, підвищеною продуктивністю завдяки більш високій швидкості, підвищеній точністю при підійманні вантажу, ощадливому споживанню енергії та простішому обслуговуванню.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: