Середа, 19 травня 2021 10:46

Cat представив нові колісні навантажувачі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нові середні колісні навантажувачі Cat 980 і 982 забезпечують вищу продуктивність в класі колісних навантажувачів від 9 до 11 тонн (від 10 до 12 тонн) на 10% у порівнянні із попередніми моделями.

Нові моделі колісних навантажувачів середнього класу Cat 980 XE і 982 XE оснащені безступінчастою трансмісією (CVT), розробленою і виготовленою компанією Caterpillar, яка забезпечує підвищену паливну економічність до 35% і зниження витрат на технічне обслуговування до 25% в порівнянні із попередніми моделями.

Стандартне корисне навантаження Cat * з функцією Assist на всіх навантажувачах серій 980 і 982 забезпечує точне зважування корисного навантаження ковша. Додаткова функція Cat Advanced Payload розширює функціональні можливості системи за допомогою режимів управління списками, багатозадачності і ручного додавання, а також допомоги підказки.

Новий Cat Autodig з автонастроюванням шин забезпечує правильну техніку навантаження, значно скорочуючи пробуксовку шин і час завантаження. Він може автоматизувати повний цикл завантаження ковша для забезпечення стабільно високих коефіцієнтів заповнення ковша та підвищення продуктивності до 10%.

У стандартній комплектації поряд з Autodig і Auto Set Tyres нові моделі представляють профілі додатків, в яких натискання однієї кнопки встановлює декілька параметрів машини для оптимізації налаштувань для конкретного додатка.

Модифікації 980 XE і 982 XE оснащені високоефективною безступінчастою системою приводу з паралельним ходом. Вона поєднує в собі прямий механічний шлях від двигуна до коліс з варіатором Hystat TM.

Глибока системна інтеграція варіатора Cat, двигуна, гідравлічної системи та системи охолодження дозволяє підвищити паливну економічність до 35% за рахунок зниження номінальної швидкості обертання двигуна з високим тяговим зусиллям.

Встановлена ​​на сидіння електрогідравлічна система рульового управління з джойстиком забезпечує точне управління новими моделями Cat 980 і 982 з мінімальними переміщеннями рук, що підвищує комфорт і точність навантаження. На 980 також є звичайне рульове колесо.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нові навантажувачі тепер оснащені системою запуску двигуна, що вимагає дійсного ідентифікатора оператора для запуску двигуна. Ідентифікатор оператора працює з введенням пароля на дисплеї або з додатковою клавішею Cat Bluetooth ™.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: