Середа, 05 травня 2021 17:03

До України завезли партію нових екскаваторів-навантажувачів Mecalac

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ці універсальні машини призначені для благоустрою прибудинкових територій, міського будівництва та виконання цілого комплексу різних видів робіт. 

Новенькі екскаватори-навантажувачі TLB 990 від Mecalac мають механічне блокування заднього диференціалу, двигун Perkins 4х4, ківш 7в1, КПП Power Shift, крабовий хід, сидіння на пневмоподушці, кондиціонер, гідролінїї, діодне освітлення та інші сучасні елементи оснащення.

Екскаватор-навантажувач Mecalac TLB990 призначений для професійних користувачів, які вимагають високої ефективності та продуктивності. При цьому модель вирізняє низька вартість володіння!

Mecalac TLB990 оснащений перевіреною трансмісією Servo Power Synchro Carraro, яка доповнена Active Drive вже в стандартній комплектації. Функція Active drive ефективніше перетворює крутний момент, що підвищує якість виконання та продуктивність роботи, пов'язаної з переміщенням вантажів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, дізнатись більше про модель Mecalac та спробувати тест-драйв можна на станції офіційного дилера Mecalac – компанії ETS Group, розташованій в Глевасі (Київська обл., Васильківський р-н, смт. Глеваха, вул. Сулими 9), або звернувшись за телефоном: (067) 353 5694.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: