Вівторок, 30 березня 2021 10:32

Mecalac представив абсолютно новий екскаватор-навантажувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Mecalac Construction Equipment представила новий продукт, який поповнив свій портфель екскаваторів-навантажувачів - TLB880.

Модель TLB880 доповнює всесвітньо відомий модельний ряд екскаваторів Mecalac, поряд із моделями TLB870, TLB890 і TLB990.

Оснащений 4-циліндровим дизельним двигуном Perkins 904 з турбонаддувом, що відповідає стандарту Stage V, TLB880 розвиває потужність 100 к.с. (74,5 кВт) при 2200 об/хв і 430 Нм крутного моменту при 1500 об/хв.

У поєднанні з можливістю вибору між чотириступінчастою синхронно-човниковою трансмісією або синхронізованою коробкою передач з сервоприводом і перемиканням під навантаженням, нова модель забезпечує швидкий і легкий рух зі швидкістю до 40 км/год.

TLB880 використовує перевірену гідравлічну систему Mecalac з закритим центром, що забезпечує максимальну продуктивність 143 л/хв і робочий тиск 250 бар. У поєднанні із ергономічними елементами управління для комфортної роботи інноваційна гідравлічна система забезпечує високу продуктивність роботи машини.

TLB880 забезпечує глибину копання 4,4 мм (руків’я, глибиною 5,74 м), виліт руківя 5,72 м (руків’я копання, завглибшки 6,99 мм), зусилля відриву 42 кН і вихідне зусилля до 69кН. Це забезпечує максимальну ефективність для оператора і робить екскаватор-навантажувач придатним для найрізноманітніших застосувань, включаючи цивільне будівництво, обслуговування шосе, комунальні послуги та сільське господарство.

Як і все обладнання Mecalac, безпеку вважається головним пріоритетом при проектуванні і розробці TLB880. Поряд з кабіною, що відповідає вимогам ROPS і FOPS ISO 3471/3449, нова модель гарантує виняткову оглядовість. Вона оснащена передніми і задніми світлодіодними робочими фарами в стандартній комплектації, механічним транспортним блокуванням і може комплектуватися сигналізацією заднього ходу.

Повністю відкидний капот двигуна забезпечує легкий доступ для обслуговування, поруч розташований ящик для інструментів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, окрім стандартної арматури, оператори можуть вибрати широкий спектр додаткових пристосувань, включаючи різноманітні ковші, вила для піддонів і багато іншого.

Нагадаємо, що ексклюзивним дилером техніки Mecalac в Україні, є компанія ETS Group




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: