Середа, 03 березня 2021 10:18

Caterpillar представив новий роторний змішувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Caterpillar Inc. оголосила про випуск роторного змішувача RM400.

Нова модель RM400 приходить на заміну моделі RM300 і має багато нових особливостей і поліпшень, включаючи на 19% вищу потужність, поліпшені умови роботи оператора та підвищену маневреність. Ці особливості допоможуть підрядникам забезпечити відповідність жорстким вимогам при проведенні робіт по глибокому відновленню покриття і стабілізації грунту.

Машина забезпечує ширину різання 2,4 м і має масу 23 500 кг. Двигун Cat® C9.3 має потужність 311 кВт (417 к. с.) і відповідає вимогам стандартів на викиди забруднюючих речовин Stage V ЄС.

У стандартній повнопривідної комплектації використовуються чотири незалежних насоси приводу для досягнення максимального крутного моменту при забезпеченні чудової тягового зусилля і збільшеної швидкості переміщення по робочому майданчику.

Робоча довжина машини 9,56 м - на 44 см менша у порівнянні із попередньою моделлю RM300. Менша довжина підвищує маневреність в комерційних зонах, на стоянках для автотранспорту і в житлових районах, а також покращує оглядовість.

Стандартні камери, встановлені спереду і ззаду, зображення з яких виводиться на дисплей в кабіні, забезпечують хороший огляд, а додаткові камери, що встановлюються збоку, покращують видимість уздовж машини для підвищення безпеки. Також можна встановити додаткові камери спереду і ззаду камери ротора.

Штурвал забезпечує легкість управління і хороший огляд спереду, а джойстик використовується для управління задніми колесами в певних режимах для більш точного контролю. ЖК-дисплей, який має розміри планшета, виводить для оператора інформацію про функції машини, включаючи відкривання передніх і задньіх дверей камери ротора. Для досягнення необхідного ступеня подрібнення матеріалу доступні три різні швидкості обертання ротора. Електронний контролер забезпечує необхідну глибину занурення ротора і відповідну швидкість машини для досягнення оптимальної продуктивності. Модель RM400 може оснащуватися системою розпилення води в поєднанні з системою розпилення емульсії, що забезпечує чудову універсальність і економію часу, коли необхідні присадки.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для широкого спектру застосувань пропонуються чотири варіанти ротора.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: