Середа, 13 січня 2021 11:45

CAT представила новий скрепер

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, виробник декларує, що 585-сильний скрепер Cat 657 забезпечує підвищення паливної ефективності на 7% у порівнянні із його попередником 657G.

Найбільший скрепер з відкритим барабаном в лінійці Cat моделі 657 має номінальне навантаження 52 тони (46,4 метричних тони) і призначений для виконання великих обсягів землерийних робіт, будівництва шосе і гірських робіт.

Тут встановлено бортовий оцінювач корисного навантаження, який дозволяє зважувати на ходу і забезпечує точність завантаження 95%. Функція Auto-Stall швидко доводить трансмісію до робочої температури при запуску, тому 657 може швидко приступити до роботи в холодному кліматі.

Контроль швидкості ходу дозволяє операторам знизити витрату палива, задавши бажану максимальну швидкість; потім машина автоматично знаходить передачу, яка найкраще підходить для двигуна і трансмісії.

 Як заявляє виробник, потужність і крутний момент двигуна збільшуються за рахунок електронної системи управління підвищеною продуктивністю двигуна, в результаті чого за зміну переміщається більше матеріалу.

Коробка передач оснащена електронним контролем тиску в муфті, призначеним для підвищення якості перемикання передач і підвищення паливної економічності. Нові гідравлічні дискові гальма покращують гальмівні характеристики і скорочують обсяг технічного обслуговування.

Сидіння з пневматичною підвіскою регулюється і повертається на 30 градусів, щоб зменшити втому. Більш плавна їзда забезпечується новою функцією Advance Ride Management, яка регулює демпфірування відповідно до умов ґрунту.

Як передає SpecMachinery.com.ua, нова система рульового управління високого тиску вимагає меншого зусилля рульового управління. Захист двигуна від перевищення швидкості автоматично спрацьовує, коли машина знаходиться на восьмій передачі, знижуючи швидкість машини. Нова додаткова функція Sequence Assist автоматизує безліч дій оператора під час кожного циклу, щоб спростити роботу машини.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: