Вівторок, 22 грудня 2020 11:29

Caterpillar показав екскаватор нового покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Caterpillar представила новий колісний екскаватор Cat M316 Next Generation з удосконаленою гідравлікою

Новий колісний екскаватор Cat M316 наступного покоління має експлуатаційну масу від 16 510 до 18 400 кг, а його максимальна глибина копання становить 5,63 м. Своєю чергою максимальна досяжність на рівні землі дорівнює 8,97 м і максимальна висота завантаження відповідає 7,14 м.

Допоміжні гідравлічні опції забезпечують потужність і універсальність для ефективного використання широкого спектру навісного обладнання Cat. Швидкість руху новинки досягає 35 км/год, що дозволяє оперативно переміщатися між робочими майданчиками.

Встановлений на M316 двигун Cat C4.4, потужністю 110 кВт (148 л. С.) дає змогу працювати в різних кліматичних умовах -18 градусів С до +52 C.

Управління екскаватором M316 просте і здійснюється через новий великий 10-дюймовий (240 мм) монітор з сенсорним екраном або за допомогою поворотного перемикача. Використовуючи унікальний ідентифікатор, оператори можуть програмувати режим потужності і конфігурацію джойстика відповідно до своїх уподобань, а екскаватор запам'ятовує настройки кожного оператора при запуску.

Як передає SpecMachinery.com.ua, телематична технологія Standard Product Link надає менеджерам важливі робочі дані машини, такі як місце розташування, години роботи, витрата палива, час простою і коди діагностики, щоб підвищити ефективність управління парком машин. Отримані дані про екскаватори доступні при підключенні до інтернету в будь-якому місці через VisionLink або додаток Cat.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: