Понеділок, 14 грудня 2020 11:32

Bobcat представив нові фронтальні навантажувачі для Європи

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Bobcat виходить на європейський ринок з компактними колісними навантажувачами і невеликими зчленованими навантажувачами.

На даний час пропозиція навантажувачів Bobcat в Європі включає навантажувачі з бортовим поворотом, компактні гусеничні навантажувачі, гусеничні міні-навантажувачі і телескопічні навантажувачі. Відтепер Bobcat тепер розширює асортимент компактними колісними навантажувачами і невеликими зчленованими навантажувачами.

Виробник виходить на ринок з компактними колісними навантажувачами двох моделей: L65 і L85. Навантажувальні машини L65 і L85 CWL спроектованими і виготовленими на заводі в Чехії. Ці машини в основному орієнтовані на ринок будівельної техніки оренди, але також чудово підходять для будівництва доріг, ремонту і технічного обслуговування, прибирання снігу та ін.

Потужність двигуна L65 становить 55 к.с., а місткість ківша – від 0,6 до 1 м3. Своєю чергою аналогічні показники L85 становлять 68 к.с. і від 0,8 до 1,2 м3.

Bobcat виводить на ринок Європи малих навантажувачів із зчленованою рамою. Це дві моделі L23 і L28, які виготовляються в США. Вони розвертаються фактично на місці завдяки, котрий дає змогу заднім шинам слідувати по шляху передніх шин при проходженні поворотів. Також безпечний режим роботи на газонах знижує буксування коліс. Це робить їх ідеальними для ландшафтного дизайну, легкого будівництва, сільського господарства і техобслуговування, де простір обмежений і потрібно максимальний догляд за поверхнею.

Як передає SpecMachinery.com.ua, Bobcat L23 може оснащатися ківшами, обсягом 0,2-0,4 м3 і двигуном, потужністю 25 к.с. Bobcat L28 – ківшами, обсягом 0,3-0,5 м3 і також 25-сильним двигуном.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: