Понеділок, 26 жовтня 2020 18:57

Українські будівельники отримали новий екскаватор Volvo

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, невдовзі нова техніка стане до роботи на Київщині.

Компанія ETS Group, офіційний дилер Volvo CE на території України, продовжує забезпечувати українські компанії спеціалізованою технікою. Цього разу нову одиницю техніки отримали вітчизняні будівельники.

Як повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі ETS Group, напередодні відбулось відвантаженням нового екскаватора Volvo EC200D українському замовнику. Нова одиниця техніки працюватиме у Київській області, виконуючи роботи по будівництву та благоустрою.

Volvo EC 200D

Гусеничний екскаватор Volvo EC 200D відрізняється ідеальним поєднанням потужності та надійності, яке забезпечує економію пального та тривалу безперервну роботу. Завдяки економічному двигуну Volvo D5, високоефективній гідравлічній системі і продуманій системі управління оператор може плавно і ефективно управляти роботою EC200D з найкращої в галузі кабіни Volvo.

EC200D відрізняється високою швидкістю повороту, відмінним поєднанням функцій, високими значеннями зусиль на ковші і швидкими робочими циклами. Машина дозволяє з високою точністю управляти виїмкою грунту, поворотом, вантаженням і підйомом. Велика подача гідравлічної рідини дозволяє динамічно і точно управляти екскаватором EC200D при планувальних і комбінованих роботах.

Експлуатаційна маса - 19 800 - 20 300 кг
Повна потужність - 123 кВт
Місткість ковша - 0,8 м³

Як повідомлялося раніше, напередодні в Україні з'явились нові екскаватори Volvo.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: