П'ятниця, 28 серпня 2020 17:19

В Україні може з'явитись виробництво фронтальних навантажувачів

Вітчизняний завод Elvorti планує налагодити випуск фронтальних навантажувачів. Про це розповів Павло Штутман, власник і керівник підприємства.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, на думку керівника підприємства, для створення виробництва вітчизняних фронтальних навантажувачів на базі його заводу потрібна підтримка президента в прийнятті законопроекту про локалізацію №3739.

Згідно проекту, перевагу на тендерах будуть надавати тим учасникам торгів, які мають виробництво в Україні і збирають свої машини з певної кількості деталей, з локалізацією на рівні 25-40% на початковому етапі.

Нагадаємо, як ми неодноразово розповідали, на базі компанії «Ельворті» в 2013 році було засновано виробництво екскаваторів-навантажувачів Elex, і вже кілька десятків машин працюють на теренах України. А в минуломі році Elex був презентований на агровиставці в Молдові.

«Законопроект №3739 сприятиме розвитку вітчизняного машинобудування, тож дасть можливість компанії Elvorti розширити виробництво, збільшити випуск дорожньо-будівельної техніки, і розпочати виробництво фронтальних навантажувачів» – сказав Павло Штутман.

Зазначимо, фронтальні навантажувачі в Україні збирають ще кілька підприємств – з різним рівнем локалізації.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: