Вівторок, 11 червня 2019 17:58

ТОПові моделі спецтехніки Case представили у Києві

Історія будівельного бренду Case CE в Україні продовжує свій розвиток: після першої презентації на виставці Агро-2018, техніку бренда продемонстрували на Агро-2019. Але між двома виставками Case CE в Україні не стояв на місці.

Як SpecMachinery.com.ua вже розповідав, з минулого року за презентацію техніки Case CE в Україні взявся новий дилер - Titan Machinery, відомий в нашій країні з постачання та обслуговування сільгосптехніки. І першим кроком компанії була презентація будівельної техніки Case на виставці Агро-2018.

А другим кроком – стало відкриття в листопаді 2018 р. першого сервісного центру Case CE у Львові.

Над виходом техніки Case на ринок України обидві компанії – і виробник, і дилер – працювали зо два роки. Про важливість ринку України для виробника свідчить той факт, що відкриття першого центру відвідали віце-президент Case CE в регіоні EMEA Хосе Квадрадо, віце-президент Titan Machinery в Європі Крістіан Міттердорфер, директор Titan Machinery Україна Юрій Алаторцев, а також безліч гостей з Європи і Америки.

При цьому у Львові відкрився перший, але далеко не останній центр Case Construction в Україні. В планах – відкрити сервісні центрі в багатьох областях України.

А на виставці Агро-2019 бренд Case CE представляли дві моделі: «ТОПовий» екскаватор-навантажувач Case 695ST і мінінавантажувач Case SV250. 

Екскаватор-навантажувач Case 695ST – це старша модель лінійки, яку, на думку деяких споживачів можна використовувати навіть в ролі кар'єрного навантажувача.

Агрегат готовий до розробки котлованів глибиною до 5,8 метрів, а фронтальний ківш - до вивантаження матеріалу на висоті 2,75 м. Вантажопідйомність на максимальній висоті досягає 3 550 кг.

Екскаватор-навантажувач оснащений 4,5-літровим двигуном потужністю 110 к.с.

Максимальна швидкість руху вперед – 41 км/год, а експлуатаційна маса – 8,8 т.

Друга модель, що була представлена на виставці – міні-навантажувач Case SV250 – є теж моделлю верхнього діапазону потужності, і це практично флагманська машина в ряду навантажувальної міні-техніки Case в Україні (але, як ми вже розповідали, не так давно Case випустив ще більший міні-навантажувач).

Експлуатаційна маса міні-навантажувача становить 3630 кг. Висота вивантаження - 2630 мм. Номінальне робоче навантаження - 1135 кг. Машина обладнана дизельним двигуном потужністю 82 л.с. і об'ємом в 3,4 літра. Тип трансмісії - гідростатичний.

Загалом, як повідомляє SpecMachinery.com.ua, лінійка спецтехніки Case Construction в Україні представлена ​​моделями з різних сегментів: присутні і фронтальні, і міні-навантажувачі, і екскаватори, і грейдери. А компанія-дилер – працює над вдосконаленням сервісу, продажів, спеціалістів, і розширенням лінійки техніки в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: