П'ятниця, 07 червня 2019 19:22

Komatsu виводить на ринок Східної Європи новий екскаватор

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, виробник будівельної техніки компанія Komatsu офіційно оголосила про виведення на ринок Східної Європи екскаватора PC210-10M0, який має замінити в лінійці минулу модель PC200-8M0.

Як розповіли SpecMachinery.com.ua в компанії, на новій моделі встановлено перевірений двигун, що відповідає екологічним стандартам Tier 3 і Stage 3A зі збільшеною потужністю 123 кВт. У той же час, витрати палива вдалося скоротити на 20% завдяки новому алгоритму управління роботою двигуна. Крім того, нова система муфти вентилятора радіатора допомагає знизити навантаження на двигун.

Нова форма ківшів зі збільшеною ємністю 1.0 м3 і 1.2 м3 дозволяє знизити опір при врізанні в ґрунт і підвищити продуктивність.

Посилена рама і робоче обладнання з новою технологією зварювання від Komatsu забезпечує довговічність навіть при підвищених навантаженнях, а збільшена противага сприяє поліпшенню стійкості і підвищенню вантажопідйомності екскаватора на 5%.

Кабіна з захистом при перекиданні (ROPS), поліпшеною шумоізоляцією і ергономікою забезпечує безпечну і комфортну роботу оператора.

Опрацьоване компонування елементів конструкції для простого і безпечного проведення інспекції та техобслуговування, а також додаткова адаптація машини під умови роботи в країнах Східної Європи, включаючи додаткову фільтрацію палива, збільшену ємність акумуляторної батареї і генератора, високоміцне робоче обладнання дозволять власникам збільшити термін служби і зменшити загальну вартість володіння технікою.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: