Четвер, 18 квітня 2019 11:46

Volvo CE представив на Вauma іноваційну техніку

Як вже розповідав SpecMachinery.com.ua, на минулому тижні в Мюнхені проходила виставка будівельної та спецтехніки Вauma. Саме на цій виставці можна побачити майбутнє індустрії. В цьому матеріалі ми розкажемо про новітні розробки Volvo Construction Equipment.

Нагадаємо: експозиція Volvo CE в Мюнхені – це два стенди, 50 одиниць техніки, шоу за участю машин, а також змагання Клубу операторів (до речі, в травні, національний відбір пройде в Києві).

Техніка Volvo CE буда поділена на групи: «навантаження», «виїмка», «перевезення», «укладання дорожнього покриття», «інновації» і «сервіс» – передає SpecMachinery.com.ua.

Volvo CE на Bauma-2019

Майбутнє будівельної техніки Volvo CE демонструвалося під гаслом Building Tomorrow.

Bauma-2019 стала першим великим галузевим заходом після оголошення компанії що до переведення всіх компактних екскаваторів та колісних навантажувачів марки Volvo на електричний привід в 2020 році.

І на виставці були представлені перші дві електрогідравлічні машини, які в 2020 році будуть серійно випускатися на різних ринках.

Volvo CE на Bauma-2019

Нові технологічні продукти Volvo Construction Equipment були представлені електричними машинами ECR25 і L25, крім того, публіці був презентований гідравлічний гібрид EC300E, що змінює правила гри та напівавтономний EC220E з автоматичними рухами стріли та ковша Volvo Active Control, а також компактний EC60E, що забезпечує більшу продуктивність незважаючи на компактний і елегантний корпус.

Volvo CE на Bauma-2019

Електричні машини Volvo забезпечують нульові показники вихлопних газів, значно знижують рівень шуму, зменшують енерговитрати, підвищують ефективність та в порівнянні з їх звичайними аналогами скорочують обсяг їх технічного обслуговування.

Volvo CE на Bauma-2019

Volvo CE на Bauma-2019

Зірками заходу Bauma 2019 стали також екскаватори Volvo. Серед нових екскаваторів був представлений універсальний 20-тонний EC200E, а також компактні моделі EC15-EC20E, і нова модель EC750E з високою стрілою для знесення споруд.

Volvo CE на Bauma-2019

Відвідувачі мали можливість побачити також принципово нові машини: гибридно-гідравлічні моделі EC300E і EC220E із автоматизованим управлінням рухом стріли та ковша для підвищення ефективності процесу копання.

Volvo CE на Bauma-2019

Як розповіли кореспондентам SpecMachinery.com.ua в представництві бренда, компанія вже готова продовжувати представляти новітні інноваційні розробки в області дорожньо-будівельної техніки та технологій Volvo CЕ і на ринку України.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: