П'ятниця, 11 січня 2019 13:09

Конструктивні особливості колісного навантажувача CAT 980L

У новому колісному навантажувачі 980L цілеспрямовано і систематично використовуються перевірені технології для відповідності високим вимогам клієнтів до продуктивності, паливної ефективності, надійності і терміну служби

Передні і задні рами нової моделі 980L, виготовлені з високоміцних матеріалів за допомогою роботизованого зварювання, забезпечують тривалий термін служби і надійну роботу. Крім того, конструкція рам дозволяє знімати надмірне навантаження при виконанні копання і вантажних робіт в агресивних умовах. Система шарнірної зчіпки для з'єднання передньої і задньої полурам значно збільшує несучу здатність машини.

Перевірений на практиці Z-подібний передній важільний механізм забезпечує оптимальне зусилля на ковші і зусилля підйому. Високопродуктивні ковші Cat відрізняються чудовим проникненням у відвал, високими зусиллями відриву, відмінними кутами повороту назад і більш коротким робочим циклом, що забезпечує збільшений термін служби шин, чудову паливну ефективність і виняткову продуктивність.

Завдяки поліпшеному розташуванню гідравлічних шлангів скорочується потенційний знос. Повнопотоковий система фільтрації з додатковою фільтрацією контуру захищає основні компоненти і збільшує термін служби.

Зручність технічного обслуговування

Цілісний відкидний капот з бічної і задньої дверцятами забезпечує простий і швидкий доступ для щоденних перевірок рівня рідини, доступ до точок заправки палива, а також повний доступ до моторного відсіку при необхідності. Електричні і гідравлічні централізовані вузли технічного обслуговування забезпечують доступ з рівня землі до отворів S • O • S (для планового взяття проб масла), які спрощують відбір проб рідини в оптимальних точках системи циркуляції. Нові зовнішні стоянкові дискові гальма з супортом легко доступні для огляду і обслуговування. Завдяки оновленню системи охолодження з легкістю забезпечується доступ для процедури очищення і технічного обслуговування; серцевини маслоохладителя гідросистеми і кондиціонера повітря висуваються, що забезпечує доступ до обох сторін в процесі очищення.

Технологія

Технології Cat LINK, такі як система Product Link ™, допомагають власникам парку машин ефективно використовувати обладнання і дозволяють знизити витрати на володіння та експлуатацію за допомогою інтерфейсу VisionLink®, завдяки якому відслідковуються важливі параметри, наприклад, місце розташування, години роботи, витрата палива, діагностичні коди і час простою.

Технологія Cat PAYLOAD, до якої відноситься додаткова система вимірювання продуктивності Cat, дозволяє з високою точністю зважувати завантажуються і транспортуються матеріали, щоб підвищити продуктивність, зменшити перевантаження і відстежувати їх переміщення. Дозволяє з легкістю проводити точне зважування на ходу, щоб допомогти операторам доставляти необхідний обсяг матеріалів і працювати з більшою ефективністю.

Стандартний сенсорний екран з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом надає користувачеві необхідну інформацію про навантаження в зручному для читання форматі. Начальники ділянки можуть отримувати дані по бездротовому зв'язку через веб-портал VisionLink для контролю продуктивності і ефективності. Технологія Cat DETECT, в яку входить вбудована камера заднього виду, покращує огляд зони позаду машини, забезпечуючи безпеку і високу ефективність роботи.

Детальніше про фронтальні навантажувачі CAT: https://www.zeppelin.ua/products/frontalnye-pogruzchiki/




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: