Неділя, 07 квітня 2019 15:20

Китайський флагман зосередився в Україні на бренді Lovol

У минулому році було оголошено про те, що китайський промисловий гігант Foton Lovol Heavy Industry International Trading Co., LTD змінює ім'я на близьке до нього Lovol Heavy Industry International Trading Co., LTD. Однак за цим прийшли і зміни, що стосуються виготовлення техніки.

Нагадаємо, продукція концерну відома в Україні та інших західних країнах під іменами Foton, Foton Lovol, Lovol, Foton Europard, Europard (і це ще далеко не весь перелік).

Справа в тому, що один з найбільших китайських виробників спец- і сільгосптехніки рік за роком збирав «під своє крило» провідних виробників тракторів, а також їх бренди.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, і вже зовсім недавно до китайського гіганта стали відноситися і італійські бренди тракторів Arbos, посівної техніки MaterMacc і т.д.

Більш того, у виробника діє європейська штаб-квартира, спрямована на розробку машин для європейського ринку.

Така велика кількість брендів, і орієнтація на європейський ринок призвели до того, що з 2018 року Lovol HI почав просування на західних ринках єдиного бренду - Lovol.

Першими почали поставлятися навантажувачі та екскаватори, за ними черга дійшла і до тракторів.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, велика частина техніки під брендом Lovol - це вже нове покоління машин, розроблене спеціально для європейського ринку.

Відзначимо, ряд оновлених (і технічно, і візуально) моделей - вже представлений і на ринку України.

У дилершіпах ще можна знайти трактора під брендом Foton, однак ця пропозиція незабаром зійде нанівець. Проте, як відзначили представники компанії-дилера, - ребрендинг не позначився на доступності запчастин для українських споживачів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: