П'ятниця, 05 травня 2023 11:55

Zoomlion представив найбільший у світі баштовий кран

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, китайський виробник Zoomlion, представив кран здатний підняти відразу 500 автомобілів на 130 поверхів із номінальним крутним моментом 20 000 тонн.

Вантажопідйомність новинки досягає 720 тонн, а висота – 400 метрів. Виробник заявляє, що його новий кран R2000-720 побив рекорд для найбільшого в світі баштового крана.

R2000-720 зійшов із виробничої лінії Zoomlion 20 квітня, всього за вісім місяців від проектування до виробництва на заводі компанії в Чанде. Він буде використаний при будівництві автомобільно-залізничного мосту через річку Мааньшань Янцзи, найбільшого у світі пролітного трибаштового вантового мосту.

У крані використовується технологія мобільного балансувального вантажу для точного переміщення з підйомним крутним моментом, що підвищує продуктивність підйому більш ніж на 60%.

Модель відрізняється високою несучою здатністю, легкістю та міцною роз'ємною конструкцією, що дозволяє зменшити верхню частину кранів баштових більш ніж на 20% порівняно з традиційними конструкціями. Це спрощує транспортування, встановлення та демонтаж.

Компанія Zoomlion заявляє, що отримавши 305 патентів на машину, вона вклала значні кошти в інтелектуальну технологію управління, щоб покращити реакцію крана.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вдосконалена система управління на R2000-720 використовує 50 інтелектуальних технологій для досягнення мілісекундного відгуку.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: