Середа, 12 квітня 2023 12:13

Hyundai представив свій найпотужніший колісний навантажувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, серед нових моделей, представлених на виставці ConExpo-ConAgg 2023, Hyundai анонсувала свій найбільший колісний навантажувач HL985A.

Навантажувач пропонує стандартну ємність ковша 7 метрів кубічних для використання у високопродуктивних роботах, таких як кар'єри, заповнювачі та інші вантажно-розвантажувальні роботи.

HL985A може завантажувати самоскиди двома ковшами.

Модель HL985A оснащена двигуном серії Cummins X12 потужністю 430 кінських сил та трансмісією ZF 5, що забезпечують оптимальну потужність та крутний момент.

У стандартну комплектацію входять посилені осі ZF з підвісними гальмами мокрого типу та охолоджувачами.

Ківш моделі HL985A у стандартній комплектації оснащений трисекційною ріжучою кромкою з болтовим кріпленням та функцією автоматичного вирівнювання. Тяжка противага допомагає підвищити стійкість.

Hyundai HL985A пропонує режим Smart Power Mode як стандартну функцію для зниження витрати палива за рахунок регулювання швидкості у важких умовах експлуатації. Завдяки регулюванню швидкості витрата палива економиться, а тягове зусилля та сила відриву врівноважуються для підвищення ефективності.

Оператори можуть відстежувати поточні витрати пального в режимі реального часу або переглядати історичні дані за допомогою функції Hyundai Eco Gauge.

У кабіні навантажувача є сидіння з пневматичним підігрівом, обігрівач кабіни та кондиціонер; камера заднього виду; дзеркала заднього виду з електронним регулюванням, підігрівом і складанням; AM/FM-радіо з Bluetooth; та 7-дюймовий багатофункціональний монітор та панель управління.

Колісний навантажувач доступний із системою кругового огляду Hyundai (AAVM). Система AAVM, доповнена 180-градусним радаром, включає чотири камери і надає операторам об'єднаний 360-градусний огляд навколо машини, а також включає виявлення руху зі звуковими сигналами для підвищення безпеки на робочому майданчику.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, HL985A також оснащений запатентованою бортовою системою зважування компанії, яка має точність в межах 1 відсотка і включає функцію кумулятивного зважування, що допомагає створювати звіти.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: