Понеділок, 24 жовтня 2022 13:20

John Deere представив три нові моделі великих екскаваторів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія John Deere додала три додаткові моделі до своєї лінійки екскаваторів Performance-Tiering або P-tier.

Це великогабаритні моделі 470 P-tier, 670 P-tier та 870 P-tier. Ці моделі приєднуються до екскаваторів середнього розміру 350 P-рівня та 380 P-рівня, які Deere випустила у березні.

Поліпшення включають стандартну систему правої, задньої і лівої камер і світлодіодне об'ємне освітлення, інтегроване в основний монітор машини.

Камери забезпечують оператору 270-градусний огляд області навколо машини, підвищуючи безпеку та видимість під час роботи.

Для економії пального під час роботи моделі оснащено технологією Auto-idle. Ця функція автоматично знижує швидкість двигуна, коли гідравліка не використовується. Крім того, функція автоматичного вимкнення ще більше заощаджує паливо під час роботи.

Гідравлічний реверсивний вентилятор допомагає підтримувати чистоту охолоджувачів за умов великої кількості сміття.

Три режими допомагають збалансувати продуктивність двигуна та гідравлічний потік залежно від застосування.

Режим високої продуктивності забезпечує більшу потужність та швидшу реакцію гідравліки для більш швидкого переміщення більшої кількості матеріалу.

Режим Power призначений для забезпечення плавного та збалансованого дозування за нормальної роботи, а режим Economy допомагає знизити обороти двигуна, зменшуючи витрату палива.

Для моделі 470 P-Tier доступна додаткова технологія SmartGrade. Клієнти можуть вибирати між 2D-наведенням, 2D-керуванням SmartGrade Ready та 3D-керуванням SmartGrade.

Функція Overdig включена в SmartGrade, яка обмежує опускання ріжучої кромки ковша нижче за проектну поверхню, а вимірювання відстані до мети в режимі реального часу в кабіні допомагає операторам копати точніше.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, модель 470 P-Tier може бути оснащена встановленою на заводі гідравлічною системою до кінця стріли.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: