Понеділок, 06 грудня 2021 09:41

New Holland представив інноваційний концепт трактора

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія New Holland продемонструвала оригінальний концепт колісного трактора, призначеного для роботи у виноградниках із вузькими міжряддями

Вузькими їх називають через невелику ширину між рядами винограду - 1-1,5 м. Такі виноградники часто зустрічаються на схилах гір, і для збирання врожаю там застосовується виключно ручна праця.

Але саме ці вузькі виноградники часто зустрічаються у типово виноробних регіонах, таких як Шампань, Медок та Бургундія, де виробляють вина преміум-класу.

New Holland представила свій концепт під час міжнародної сільськогосподарської виставки SITEVI 2021 і запропонувала зазирнути в майбутнє.

Розробку концепту фахівці New Holland зробили у партнерстві з міжнародною дизайнерською групою Pininfarina. Pininfarina спроектувала футуристичний дизайн кабіни з дуже високим рівнем комфорту та безпеки. Про привід машини не було сказано багато слів, але, виходячи з існуючої тенденції до вуглецевої нейтральності, він швидше за все буде електричним.

Дизайн передньої частини сільськогосподарської машини поєднує у собі функціональність та стиль. Можна сказати, що форма частково нагадує келих для шампанського - високий, широкий вгорі і звужується до основи. Це посилання на виробників вина преміум-класу, які є цільовою аудиторією цього трактора.

Панорамне скло забезпечує оператору виняткову видимість на виноградних ділянках. Загальний вигляд машини визначається плавними та динамічними лініями у стилі класичних автомобілів.

В інтер'єрі спостерігається лаконічність і різноманітність вільного простору, що створює дуже комфортну обстановку. Доступ в кабіну легкий і невимушений завдяки широким одиночним дверям і сидінню, що обертається.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, використання в обробці дерева надає кабіні відчуття розкоші.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: