П'ятниця, 02 жовтня 2020 17:15

Український виробник представив надпотужний гусеничний трактор. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинку представили в рамках виставки AgroExpo-2020.

В рамках виставки AgroExpo-2020 року, яка в ці дні проходить в Кропивницького, компанія TDS Pomichna представила гусеничну версію надпотужного трактора Boris Bond. Своє ім'я трактор отримав на честь головного ідеолога проекту - Бориса Бондаренко.

У минулому році, на виставці AgroExpo-2019, вперше була представлена ​​модель Boris Bond 958, а влітку 2020 го року в Києві - модифікована модель 958i з автоматичною трансмісією. Обидві - потужністю в рекордні 580 к.с., що реалізуються 16-літровим двигуном Volvo D16 Euro 5. Тоді ж анонсувалася і гусенична модель. Тепер, на AgroExpo-2020 конструктори представили гусеничну версію машини.

При виробництві тракторів Boris Bond застосовані комплектуючі європейських виробників. Встановлений двигун IVECO Cursor 11 (Євро 6) в зв'язці з автоматичною коробкою передач ZF Trakson і сучасною електронікою, дозволяє цим тракторів бути не тільки потужними, але і економічними в плані споживання палива.

Головна передача і провідні маточини - виробництва фірми MAN. Посилені гусениці - виробництва фірми Camoplast USA - мають ширину 700 мм і довжину 10140 мм.

Особливе місце приділено кабіні цих тракторів, де передбачені всі сучасні рішення для роботи механізаторів: кондиціонер, холодильник, камера заднього виду, система екстреного гальмування при раптовій появі перешкоди, круизконтроль і т.д.

Як кажуть в компанії, можливо иготовления більш потужних тракторів з двигуном Iveco Cursor 13, потужністю понад 600 к.с.

Поки плани продажів в Україні не відомі, проте машина була вже помічена на російському ринку.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: