Середа, 12 серпня 2020 17:40

Український завод Техкомплект представив нову техніку для аграріїв

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинки представили в рамках виставки АГРО-2020.

11 серпня в Києві відкрилася міжнародна виставка АГРО-2020. Цього року карантин вніс корективи в традиційні терміни проведення заходу. Триватиме виставка лише до 14 серпня. Зрозуміло, кількість експозицій також значно зменшилася внаслідок карантинних обмежень. Проте багато експонентів вирішили не ігнорувати виставку і представили тут свої стенди. Серед них - Завод спецтехніки Техкомплект, що втретє приймає участь в виставках «АГРО».

Основна виставкова експозиція Техкомплект розташована біля 3 павільйону, по лівий бік від центрального фонтану експоцентру, і складається з 3 одиниць спецтехніки:

Вахтовий автобус, який може використовуватися для транспортування персоналу на віддалені робочі об'єкти, і одночасно на виставці він служить мобільним виставковим стендом для комунікації співробітників компанії з гостями заходу.

Автотопливозаправник на базі МАЗ-5340 з цистерною об'ємом 10 куб.м, призначений для транспортування світлих нафтопродуктів щільністю до 860 кг/куб.м (дизпаливо, бензин, гас і т.п.). Цей бензовоз традиційно оснащений фірмовою системою роздачі і обліку палива.

Самоскид з універсальним розвантаженням (на три сторони) на базі ГАЗ-3309. Ця модель з надставними бортами самоскидного кузова розрахована на транспортування сипучих вантажів обсягом 9,6 куб.м і вагою до 4 т. Примітно, що ГАЗ-3309 йде з українського ринку, тому в майбутньому аналогічний самоскид купити можна буде на базі інших вантажних шасі (GAZON Next, JAC N82, МАЗ 4371 «Корнет», IVECO Daily і ін. З GVW 7-10 т).

Також на виставці представлений ще один автопаливозаправник виробництва Техкомплект - цистерна 5 куб.м на базі FOTON Aumark C 8515. Примітно, що тепер Техкомплектом освоєний монтаж автоцистерн для перевезення ПММ на довгобазні вантажні шасі (до яких і відноситься вищезгадана модель FOTON).

Використання довгобазних вантажівок в якості базових для установки автоцистерн дозволило по-новому сформулювати розташування ящика для розміщення міні-АЗС (роздача і облік палива).

У таких моделях можна розмістити роздатковий блок позаду цистерни або розташувати його попереду цистерни, перед кабіною.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: