Вівторок, 24 вересня 2019 14:01

В Україні почали виготовляти новий вітчизняний мототрактор

SpecMachinery.com.ua вже розповідав про те, що в Кременчуці налагодили виробництво мінітракторів під маркою КрАСЗ. Тепер же - готова нова модель - мототрактор КрАСЗ Т160.

Нова розробка інженерів - мототрактор КрАСЗ Т160 оснащений дизельним двигуном з водяним охолодженням ZS1100NDL, який розвиває максимальну потужність до 18 к.с. - передає SpecMachinery.com.ua. В наявності - блокування заднього диференціала.

КрАСЗ Т160 має гідравліку з плаваючим режимом, акумулятор ємністю 80 Ah, що працює з додатково встановленим потужним генератором. Мототрактор оснащений прямим приводом, який з'єднує мотор з коробкою передач і власним генератором, завдяки якому можна працювати тривалий час без зупинок.

КрАСЗ Т160 має 12-дюймові передні колеса і 16-дюймові задні; передню і задню колію можна регулювати в широкому діапазоні.

Мототрактор КрАСЗ Т160 призначений для використання невеликими сільськими та фермерськими господарствами (з територією до 1 Га), а також комунальними підприємствами. Може використовуватися для обробки полів і невеликих насаджень, оранки ґрунту, збору врожаю, вивозу сміття і транспортування вантажів.

Невеликі габарити дозволяють працювати в теплицях.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: